صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۲۰۰۶۲
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۱
رفیعی خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: کارشناس مسئول گروه پژوهش‌های قرآنی و حدیثی المصطفی(ص) از تدوین آئین‌نامه رسمی شدن درس حفظ قرآن در این مرکز حوزوی خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: امور مرتبط با قرآن همواره جزء مهمترین برنامه‌های جامعه المصطفی در ابعاد آموزشی، پژوهشی و به ویژه فرهنگی تربیتی بوده است و نسبت به آن اهتمام داشته‌ایم.

وی ادامه داد: حفظ قرآن نیز از مقولاتی است که طلاب از بدو ورود به جامعه المصطفی(ص) در آن فعالیت می‌کردند، اما به عنوان درس رسمی مطرح نبوده است.

رفیعی تصریح کرد: آئین‌نامه حفظ قرآن با نگاه آموزش‌های رسمی تدوین شده و در کارگروه‌های مربوطه نیز در حال بررسی است تا حفظ قرآن و حدیث به عنوان یک درس رسمی در دستور کار جامعه المصطفی قرار گیرد.

وی عنوان کرد: این آئین نامه در دو بخش حفظ سه جزء و کل قرآن است و براساس روندی که در آئین نامه آمده تصویب و اجرا خواهد شد.

یادآور می‌شود، حفظ قرآن به صورت برنامه‌های فوق‌العاده همچنین در قالب جشنواره بین‌المللی قرآن و حدیث المصطفی و آزمون سالانه حفظ در حال برگزاری بوده و هست.