صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۵۲۱۱۲
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۳

گروه فعالیت‌های قرآنی: ثبت نام دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن از طریق سایت تلاوت سازمان داارالقرآن آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ثبت نام دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن از ساعت 19 روز گذشته، 17 اسفندماه از طریق سایت تلاوت سازمان دارالقرآن الکریم آغاز و تا 25 فروردین‌ماه ادامه خواهد داشت.
آزمون مرحله اول دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن 18 اردیبهشت‌ماه سال آینده به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود.
آزمون مرحله دوم این طرح که آزمون شفاهی حفظ است نیز از یکم تا سی ویکم شهریورماه در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
آزمون مرحله سوم این طرح که شامل ترجمه و مفردات بوده و برای برگزیدگان آزمون مرحله دوم این طرح است نیز ششم دی‌ماه 94 برگزار خواهد شد.
آن دسته از حافظان ممتاز قرآن کریم که بتوانند حداقل 150 نمره از مجموع 180 نمره مرحله سوم را کسب کنند این مجوز را خواهند یافت تا با ارائه مدارکی دال بر 10 سال سابقه تدریس به حافظان قرآن کریم آن را به تأیید شورای کارشناسی طرح برسانند و در فرصتی شش ماهه، خود را برای شرکت در آزمون مرحله چهارم طرح و کسب درجه «استاد حفظ» قرآن کریم آماده کنند.
آزمون مرحله چهارم نهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن نیز هنوز برگزار نشده و این آزمون نیز سال آینده برگزار می‌شود.
متقاضیان اخذ این مدرک با شرکت در آزمون تستی – تشریحی مرحله چهارم طرح و پاسخ به سؤالاتی در زمینه تفسیر و علوم قرآن در صورت کسب حداقل 75 نمره از 100، می‌توانند مدرک استادی حفظ قرآن و یا به عبارتی مدرک تخصصی درجه یک حفظ قرآن را از آن خود کنند.
داشتن تابعیت ایرانی و حفظ بودن حداقل 10 جزء از قرآن کریم از شرایط شرکت در این آزمون است و علاقه‌مندان برای شرکت در این آزمون می‌توانند با مراجعه به سایت تلاوت سازمان دارالقرآن الکریم، مراحل ثبت نام را طی کرده و با دریافت کد رهگیری، کلمه عبور و شماره داوطلبی ثبت نام خود را تکمیل کنند.

برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید!