صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۵۸۷۶۰
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸

گروه دانشگاه: به‌مناسبت پنجاهمین سال تلاش علمی در دانشگاه الزهرا(س) بازنشستگان سال ۹۳، ۱۴ اصله نهال غرس کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ‌همزمان با هفته درختکاری و در جلسه شورای دانشگاه الزهرا(س) به‌مناسبت پنجاهمین سال تلاش علمی در دانشگاه از بازنشستگان سال 93 با اهدای لوح و تمبر یادبود دانشگاه تقدیر شد.

طی این جلسه حجت‌الاسلام والمسلمین خان بیگی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با قدردانی از تلاش‌های این عزیزان، بیشتر فعالیت‌های شاخص انبیا و اولیاء و انسان‌های بزرگ را در سنین بالا ذکر کرده و سن بازنشستگی را سن کمال برای منشأ و اثرگذاری خیر در جامعه دانست.

وی با کاربرد لفظ بازایستاده به جای بازنشسته، بهترین ساعت عبادت را پس از فراغت از انجام یک روز کار خوب و مفید ذکر کرده و بدین لحاظ از جمع حاضر درخواست کرد قدر لحظات خوب خود را بدانند.

انسیه خزعلی، رئیس دانشگاه نیز در این جلسه با اشاره به آیات و روایات معصومین بر بقای عمل صالح و بهره‌گیری از ثمرات آن هم در دنیای مادی و هم در جهان باقی تأکید کرده و از زحمات این افراد که بیش از 30 سال برای راهنمایی و هدایت فرزندان خود در دانشگاه تلاش کرده‌اند، تشکر کرد.

پس از استماع سخنان بازنشستگان، جمع حاضر در محوطه دانشگاه حاضر شده و به پاس قدردانی از زحمات 14 اصله نهال در دانشگاه کاشته شد.