صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۹۹۱۶۶۹
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۷

گروه بین‌الملل: دارالافتاء منطقه «عمرانیه» شهر استانبول طی یک اقدام فرهنگی با هدف تبیین آموزه‌های دینی و تعلیم قرآن کریم به بانوان ناشنوا و کم‌شنوا کلاس‌های آموزش قرآن دایر کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از وب‌سایت سازمان دیانت ترکیه، کلاس‌های آموزش قرآن و مسائل دینی مختص افراد ناشنوا و کم‌شنوا به همت مرکز آموزش قرآن بانوان «برات» وابسته به دارالافتاء منطقه عمرانیه استانبول دایر شد. برپایی این کلاس‌ها مورد اسقبال عظیم شهروندان قرار گرفت.
گفتنی است، «الیاس ییلمازتورک»، مفتی منطقه عمرانیه نیز برای مشاهده عینی از روند کلاس‌ها از این مرکز قرآنی بازدید کرده است. در این مرکز، بانوان هم به کمک زبان اشاره‌ و هم با تلفظ کلمات، قرآن می‌خوانند.
وی پس از بازدید از این مرکز قرآنی، ضمن قید نکات و ایراد نصایحی برای شرکت‌کنندگان این کلاس‌های قرآنی برای آنان آرزوی موفقیت کرد.