صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۱۸۸۷۸
تاریخ انتشار : ۰۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
محمدمهدی بحرالعلوم اظهار کرد:

کانون خبرنگاران نبأ: معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم با بیان اینکه گام‌هایی برای بازمهندسی فعالیت‌های قرآنی انجام شده، گفت: این گام‌ها کافی نیست و باید به سمتی برویم که موازی‌کاری‌ها را حذف کنیم؛ لازمه‌اش این است که با نیت خوب، همدلی و گفت‌وگو را بیشتر کنیم.

محمدمهدی بحرالعلوم، استاد حفظ قرآن در در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، با اشاره به ضرورت بزرگداشت و تکریم بزرگان و فعالان قرآنی گفت: این مسیری است که همه ما می‌رویم. کسانی که در دنیا همراه قرآن بودند، امیدواریم که در آخرت هم باشند. کسانی که قرآن را حمل کردند ان شاء الله قرآن هم آن‌ها در مسیر عزت و نصرت حمل می‌کند و به مقام بالا می‌رساند. اگرچه کسانی که هنوز در قید حیات هستند دیگر توقعی ندارند ولی وظیفه جامعه تکریم و احترام به آن‌هاست.

معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم افزود: گام‌هایی برای بازمهندسی فعالیت‌های قرآنی انجام شده ولی کافی نیست باید به سمتی برویم که موازی‌کاری‌ها را حذف کنیم؛ لازمه‌اش این است که با نیت خوب همدلی و گفت‌وگو را بیشتر کنیم. اگرچه در زمینه حذف موازی‌کاری، اقداماتی صورت گرفته ولی این مسیر باید ادامه یابد.

تکثر در اجرا، وحدت‌رویه در ساماندهی

بحرالعلوم با بیان اینکه نحوه تعامل در حذف موازی‌کاری‌ها باید روش شود، گفت: در حوزه اجرا، تکثیر و تکثر چند‌گانه بودن بد نیست ولی در حوزه سازماندهی باید وحدت‌رویه داشته باشیم. این انتظار به‌ویژه از شورای توسعه قرآنی بیشتر است.

وی همچنین درباره گردهمایی‌های قرآنی گفت: گردهمایی در قالب مسابقات کشوری و بین‌المللی، تکریم و در ماه رمضان انجام می‌شود ولی برنامه‌دار بودن و نظم‌دار بودن بیشتر مورد سؤال است.

معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم در پایان اظهار امیدواری کرد: ان‌شاالله همان‌طور که در سال گذشته در کنار قرآن بودیم بیشتر از آن این اتفاق در سال جاری بیفتد و در مسیر خدمت به قرآن به رضای الهی بیشتر نزدیک‌ شویم.