صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۵۹۵۷۴
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۰
نماینده مجلس وحدت مسلمین پاکستان:

شعب خارجی: آغا سید محمدرضا، نماینده مجلس وحدت مسلمین پاکستان با اعلام مخالفت با هرگونه حمایت کشورش از عربستان در جنگ یمن تأکید کرد: مداخله در این جنگ را به هیج وجه نمی‌پذیریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)،  آغا سید محمدرضا، عضو مجلس ایالتی بلوچستان و نماینده مجلس وحدت مسلمین پاکستان در بیانیه مطبوعاتی خود  با انتقاد شدید از مواضع وزیر دفاع پاکستان که گفته است ما از عربستان در حمله به یمن دفاع و حمایت می‌کنیم، اظهار کرد: ما تاکنون نتیجه مداخله خارجی در افغانستان را دیده‌ایم و شرکت و مداخله در جنگ یمن و دفاع از عربستان سعودی را به هیچ وجه قبول نمی‌کنیم.
وی افزود: این‌که ما به جای دفاع از مردم مظلوم یمن، از عربستان تجاوزگر حمایت کنیم، قابل‌قبول نیست.
نماینده مجلس وحدت مسلمین پاکستان تصریح کرد: کشور ما در بحران امنیتی به سر می‌برد و در این وضعیت ما باید به فکر کشور خودمان باشیم، نه دفاع از عربستان سعودی.
یادآور می‌شود، خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان اخیرا طی سخنانی در پارلمان این کشور خطاب به نمایندگان پارلمان گفته بود پاکستان به دفاع از عربستان در رویارویی با هر خطری که تمامیت آن را تهدید کند، متعهد است.
جنگنده‌های عربستان سعودی از بامداد پنجشنبه، 6  فروردین، حملات هوایی به نقاط وابسته به ارتش و انصارالله یمن را آغاز و ادعا کردند که کشورهای متعددی از جمله پاکستان از آنان حمایت می‌کنند.