صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۰۹۱۵۹۸
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴

شعب خارجی: کتاب «آخرین نماز پیامبر(ص)»، اثر علامه سید مرتضی عسکری در مسکو به زبان روسی ترجمه و منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این اثر به سفارش بنیاد مطالعات اسلامی روسیه به زبان روسی ترجمه و با همکاری مؤسسه علامه عسکری و مرکز پژوهش و ترجمه اهل بیت (ع) مسکو منتشر شد.
کتاب «آخرین نماز پیامبر(ص)» به قلم آقای «م. مخشولف» ترجمه شده و با ویراستاری خانینا، در 118 صفحه منتشر شده است.
این اثر گران‌سنگ به بررسی تاریخی ـ روایی، آخرین نماز پیامبر می‌پردازد که به عنوان یکی از مسائل مورد بحث تاریخ‌نگاران و علمای مسلمان بوده است.
لازم به ذکر است، در چارچوب همکاری‌های علمی و پژوهشی بنیاد مطالعات اسلامی مسکو و مؤسسه علامه عسگری و مرکز پژوهشی اهل بیت(ع) داغستان تاکنون دو اثر دیگر علامه عسگری با عناوین «بر گستره کتاب و سنت» و «زندگانی امام حسین(ع)»منتشر شده است.