صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۱۶۰۴۶
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
دیناروند عنوان کرد :

گروه سلامت: معاون غذا و داروی وزارت بهداشت ایمنی و سلامت غذا را مهمترین اولویت سال جاری غذا و داروی کشور دانست و برنامه‌های مختلف این معاونت و سازمان غذا و داروی کشور را در حوزه غذا معرفی کرد.

رسول دیناروند معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) ایمنی و سلامت غذا را مهمترین اولویت معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت دانست و عنوان کرد: با توجه به نامگذاری روز جهانی سلامت به عنوان ایمنی غذا از مزرعه تا سفره، همچنین معرفی موضوع غذا به عنوان یکی از محوری ترین برنامه‌های وزارت بهداشت، برنامه ویژه‌ای از سوی معاونت غذا و دارو تدارک دیده شده است که از آن جمله می‌توان به اولویت برنامه سلامت غذا اشاره کرد.

وی تأکید کرد: این معاونت مسئولیت سنگینی در حوزه ایمنی و سلامت فراورده‌های غذایی دارد زیرا بحث سلامت مواد غذایی که مورد استفاده مردم هستنند حائز اهمیت زیاد است.

دیناروند با اشاره به آغاز فعالیت‌های سازمان غذا و دارو در رابطه با ایمنی غذا در سال گذشته و ادامه آن در سال جاری عنوان کرد: طبیعی است که نتیجه این اقدامات زمان‌بر بوده و باید نتیجه این فعالیت‌ها را در درازمدت مشاهده و سلامت شهروندان را تضمین کرد.

کنترل کالری دریافتی مردم/ ارائه محصولات با چراغ راهنمای تغذیه‌ای در سال جاری

رئیس سازمان غذا و دارو با بیان سیاست های ترویج سلامت محوری معاونت تحت سرپرستی خود اظهار کرد: میانگین اضافه وزن 50 درصدی مردم کشور بر کسی پوشیده نیست لذا باید اسیدهای ترانس و اشباع، همچنین قند و نمک را در فراورده های غذایی کاهش داده و کالری دریافتی مردم را بطور قابل ملاحظه‌ای کنترل کرد.

وی همچنین  کمک به مردم در جهت انتخاب غذاهای سالم را مهم ارزیابی و بیان کرد: در برنامه سلامت محوری برای انتخاب غذای سالم با تعبیه چراغ راهنمای تغذیه‌ای و درج آن بر روی محصولات، به مردم کمک خواهد‌ شد، ضمن اینکه اولین بسته های غذایی با چراغ راهنما مورد اشاره در سال جاری وارد بازار می‌شوند.

راه اندازی سامانه جامع آزمایشگاهی و ارائه گزارش عملکرد سالانه فرآورده‌های غذایی
دیناروند کنترل آلاینده‌های غذایی را دیگر برنامه معاونت غذا و دارو عنوان کرد و گفت: با راه اندازی سامانه جامع آزمایشگاهی و ارتقای شبکه آزمایشگاهی این موضوع پیگیری می‌شود.