صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۷۲۲۶۰
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷

کانون خبرنگاران نبأ: کتاب «اشتباه می‌کنید؛ من زنده‌ام» اثر حسین شرفخانلو در ادامه سلسله جلسات نقد و بررسی کتاب‌خانه دانش و فرهنگ زریاب مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، در نشست نقد و بررسی کتاب «اشتباه می‌کنید؛ من زنده‌ام» که با حضور علاقه‌مندان حوزه فرهنگ در کتابخانه سازمان تبلیغات اسلامی خوی ترتیب یافت، میکائیل جانعلی‌پور به ایراد سخنرانی پرداخت.

این نویسنده و منتقد ادبی با اشاره به مشخصات کتاب، گفت: این کتاب که حاصل مصاحبه فرزند شهید با 12 تن از دوستان، اعضای خانواده و هم‌رزمان شهید شرفخانلوست از جهات بسیاری حایز اهمیت است.

وی تأکید کرد: شاید یکی از مهمترین عوامل تأثیرگذار این کتاب دل‌نوشته بسیار لطیفی است که فرزند شهید در ابتدای کتاب آورده است. همچنین گفته‌های مادر شهید از دیگر فرازهای تأثیرگذار این کتاب است.