صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۷۷۹۳۳
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۸

گروه جامعه: هر سال با فرار رسیدن ماه مبارک رجب و ایام البیض طبق سنت هر ساله مراسم اعتکاف رجبیه دانشجویان و دانشگاهیان در دانشگاه‌های مختلف کشور و تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رجب، مراسم اعتکاف رجبیه دانشجویان و دانشگاهیان در روزهای ایام البیض و همزمان با روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه 12، 13 و 14 اردیبهشت‌ماه مصادف با 13، 14 و 15 رجب در مساجد دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم زاده مدیر فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به استقبال بیش از پیش و هرساله دانشجویان از این مراسم معنوی تصریح کرد: این مراسم معنوی نیز امسال هم طیق سنت سال‌های گذشته برگزار خواهد شد و نزدیک به 200 مسجد از مساجد دانشگاه‌های کشور امسال میزبان معتکفین خواهند بود.

وی افزود: مراسم معنوی اعتکاف اساتید نیز امسال در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می‌شود که اساتید محترم می‌توانند با مراجعه به سایت نهاد رهبری در دانشگاه تربیت مدرس به آدرس www.modares.ac.ir/nahad جهت ثبت نام اقدام کنند.

همچنین سایت مرکزی اعتکاف دانشگاهیان به نشانی www.etekaf.nahad.ir با هدف اطلاع‌رسانی دقیق‌تر فعال شده است.

نظرات بینندگان
آرام
|
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۳۱
دست شما درد نکند