صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۸۵۵۵۶
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹

کانون خبرنگاران نبأ/ سیده‌سلیله عمادی: جمعی از کودکان قرآنی شهر قنوات با محکومیت جنایات آل سعود در یمن، حمایت خود را از کودکان مظلوم یمن اعلام کردند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا،  جمعی از کودکان مؤسسه قرآنی شهر قنوات همزمان با طلاب و مردم کشور و استان قم حمایت و همدردی خود را از کودکان مظلوم یمن اعلام کردند.

بنابر اعلام روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قم، در این تجمع که در محل سالن اجتماعات اداره تبلیغات اسلامی قنوات برگزار شد تعداد زیادی از کودکان کلاس‌های قرآنی با در دست داشتن تراکت‌هایی با موضوع بیزاری از آل سعود و همدردی با کودکان یمن، اعتراض و انزجار خود را از سکوت جامعه جهانی در قبال جنایات وحشیانه دشمنان اسلام اعلام کردند.

کودکان قرآنی قنوات همچنین در محکومیت جنایات آل سعود و هم‌پیمانان آنها شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود سر دادند.

این مراسم با سخنان یکی از مربیان قرآنی درباره وقایع اخیر به پایان رسید و کودکان حاضر در این مراسم با شعارهای خود همگان را به حمایت از کودکان مظلوم یمن فرا خواندند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین سجادی‌تبار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات نیز در حاشیه این تجمع اظهار کرد: همه‌گیرشدن اعلام حمایت از مردم یمن و انزجار از جنایات آل سعود و هم‌پیمانان آنها بهترین کاری است که می‌توان برای مردم یمن انجام داد.