صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۸۹۷۰۱
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۳
معاون فرهنگی دانشگاه ازاد اراک:

گروه هنر: حکمت با اشاره به اینکه سعدی در نگاهی دیگر پرچمدار فضائل انسانی است و عاشق آزادی و نگارگر آزادی است، افزود: می‌توان گفت که سعدی نثر فارسی را از چنگ تکلف و تصنع وآرایش‌های زننده وترکیبات دور از ذهن وفضل فروشی نجات داد و

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، شاهرخ حکمت، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اراک روز گذشته، اول اردیبهشت در مراسم بزرگداشت سعدی که در این واحد دانشگاهی برگزار شد  در خصوص فضائل سعدی و معرفی این شاعر بزرگ پارسی، اظهارکرد: سعدی یکی از ارکان اصلی شعر و ادب فارسی است و دلاویز ترین نثر فارسی از آن سعدی است.

وی با بیان اینکه سعدی بدون هیچ شک و شبهه‌ای استاد غزل عاشقانه فارسی است، افزود: سعدی توانست عناصرپراکنده غزل ازقبیل عشق وعاشقی و زیبایی و لطافت صوری و معنوی را به طرز شایسته وشگفت انگیزی در یک جا جمع کند واین نکته موجب نوآوری سعدی درغزل فارسی است.

حکمت با اشاره به اینکه سعدی در نگاهی دیگر پرچمدار فضائل انسانی است و عاشق آزادی و نگارگر آزادی است، تصریح کرد: می‌توان گفت که سعدی نثر فارسی را از چنگ تکلف و تصنع وآرایش‌های زننده وترکیبات دور از ذهن و فضل فروشی نجات داد و هیچ یک از نثرنویسان هم دوره او به پایه ومایه سعدی نمی‌رسند.
 

این مقام مسئول اظهارکرد: کشورهای غربی از جمله فرانسه، آلمان و انگلیس آثار سعدی را ترجمه کرده‌اند، و پی به شخصیت ممتاز و والای این شاعر بزرگ برده اند.

استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی در پایان، یادآورشد: سعدی  برخلاف پیشینیان قصیده را در خدمت مدح ریاکارانه صرف قرار نداد و همه جا پادشاهان و ممدوحان خود را به زودگذر بودن و بی‌ثباتی دنیا گوشزد وخواهان ترحم پادشاهان برخلق است.

سنجری، دبیر کانون بخارا در ادامه با بیان اینکه مطالعه کتاب در میان جوانان کمرنگ شده است،افزود: این کانون برای زنده کردن ادبیات و فرهنگ مطالعه؛ با همکاری استادان  و دانشجویان، تمام تلاش خود را خواهد کرد.

این مقام مسئول به برخی از فعالیت‌های کانون در ترم جاری اشاره کردند وافزودند: برگزاری شب شعر, را‌ اندازی نشریه ادب،برگزاری کلاس‌های آموزشی در زمینه داستان‌نویسی، شعر خوانی، ادبیات معاصر و ادبیات مقاومت ازجمله فعالیت‌های این کانون خواهد بود.

یادآور می‌شود؛ درپایان دکتر عباس احمدی، عضو هیئت علمی واحد اراک شعر طنزی از کتاب «دانشگاه نامه» را قرائت و مراسم شعرخوانی و سعدی خوانی توسط سعید پور و سنجری برگزار شد.