صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۹۰۹۲۲
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۶
کمالی خبر داد:

گروه حوزه‌های علمیه: سرپرست اداره همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی از برگزاری نشست تخصصی نقد و بررسی جریان مدعی یمانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) حجت‌الاسلام ایاد کمالی اصل، سرپرست اداره همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با هدف ارتقاء دانش مهدویت مبلغان، اقدام به برگزاری نشست تخصصی نقد و بررسی جریان مدعی یمانی می‌کند.

وی افزود: یکی از افرادی که درصدد توسعه این انحرافات فعالیت‌های زیادی دارد احمد الحسن یمانی است که حدود 10 سال در عراق و ایران در حال بسط تبلیغات انحرافی خود است.

کمالی اصل در خصوص زمان و مکان برگزاری این نشست گفت: این نشست در روز پنج‌شنبه، دهم اردیبهشت ماه از ساعت 8 صبح الی 13 در سالن الغدیر مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی ضمن دعوت از حضور پر رنگ طلاب و مبلغان در این نشست بیان کرد: در این نشست از محضر اساتیدی همچون آیت‌الله شیخ علی کورانی، حجت‌الاسلام والمسلمین نجم‌الدین طبسی و دیگر کارشناسان حوزه مهدویت استفاده خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: در نظر داریم پس از برگزاری این نشست تخصصی، یک دوره 15 روزه برای آشنایی بیشتر و ارتقاء سطح علمی و دانش طلاب در این زمینه داشته باشیم.