صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۱۹۰۹۶۷
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱

گروه بین‌الملل: کاروان زائران «الزهراء(س)» روز دوشنبه، ۳۱ فروردین، به قصد زیارت حرم‌های مطهر اهل بیت (ع) در عراق از مسجد «زینبیه» شهر استانبول عازم این سفر مقدس شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از zeynebiye.com، کاروان زائران الزهراء(س) به استثنای کاروانی که همزمان با اربعین حسینی به عراق رفته بود، نخستین کاروانی است که  پس از حمله گروهک تروریستی داعش به عراق، از مسجد زینبیه استانبول عازم این کشور می‌شود.
زائران اهل بیت (ع)  در وهله اول حرم مطهر حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) را در شهر نجف، و سپس حرم مطهر حضرت امام حسین و حضرت ابوالفضل عباس (علیهما السلام) را در کربلا و همچنین حرم مطهر حضرت امام موسی کاظم و امام محمد تقی (علیهما السلام)  را در کاظمین  زیارت می‌کنند. در آخر نیز با زیارت حرم مطهر امام علی نقی و امام حسن عسگری (علیهما السلام) در سامرا به زیارت خود در عراق پایان خواهند داد.
آنان در ادامه سفر خود پس از زیارت مرقد‌های مطهر اهل بیت (ع) در عراق عازم ایران شده و سپس حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد جمکران و دیگران مکان‌های مقدس شهر قم را نیز زیارت خواهند کرد.
گفتنی است، این کاروان در آخر پس از زیارت مرقد مطهر هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) به ترکیه باز می‌گردد.