صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۰۳۷۳۰
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶

گروه اجتماعی: شبکه‌های نیکوکاری شهرستان خوی در طول فعالیت شش‌ماهه خود مبلغی بالغ بر پنج میلیارد ریال برای محرومین و نیازمندان این شهرستان جمع‌آوری کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، علی زینالی، مدیر کمیته امداد خوی با اعلام این خبر گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر خدمات‌رسانی بهتر، نوین و کیفی به منظور ارتقاء سطح رضایتمندی و اعتماد مردم و زمینه‌سازی برای جذب و استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای رفع مشکلات محرومین، کمیته امداد این شهرستان نیز اقدام به تشکیل چهار شبکه نیکوکاری در شهرستان خوی کرده است که این شبکه‌ها در طول فعالیت شش‌ماهه خود در نیمه دوم سال گذشته موفق به جمع‌آوری پنج میلیارد و 806 میلیون ریال برای محرومین و نیازمندان واقعی شده‌اند.

وی افزود: 5 میلیارد و 606 میلیون ریال از این رقم در امور فرهنگی، اشتغال، مسکن، معیشت، جهازیه نوعروسان و درمان خانواده‌های تحت حمایت و سایر نیازمندان هزینه شده است.

زینالی ضمن تقدیر از کمک‌های خیّرین این شهرستان برای نیازمندان، مراکز نیکوکاری را شبکه‌هایی دانست که اعضای آن ازبین مردم انتخاب شد‌ه‌اند و برای خود مردم فعالیت می‌کنند.