صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۵۳۹۲۱
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۷

گروه اندیشه: کتاب «سرچشمه حکمت» در مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر رونمایی می‌شود؛ مولف این کتاب تلاش دارد تا درس‌هایی از نهج‌البلاغه را برای مخاطب امروز تبیین کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مراسم رونمایی از کتاب «سیاست و حکومت در نهج‌البلاغه» اثر دکتر محسن اسماعیلی چهارشنبه، 16 اردیبهشت‌ماه در یادمان شهدای هفتم تیر برگزار خواهد شد.

این کتاب حاصل جلسات هفتگی شرح و تفسیر نهج‌البلاغه است که روزهای چهارشنبه در مسجد 72 تن مجموعه فرهنگی شهدای هفتم تیر با حضور استاد اسماعیلی برگزار می‌شود. نخستین جرعه از «سرچشمه حکمت» با موضوع سیاست و حکومت در نهج‌البلاغه به چاپ رسیده است.

مراسم رونمایی از این کتاب چهارشنبه، 16 اردیبهشت از ساعت 18 تا 20 با حضور اهالی فرهنگ و رسانه و بسیاری از فرهیختگان و اندیشمندان حوزه دین و فرهنگ صورت می‌پذیرد و شرکت برای عموم آزاد است.