صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۵۴۹۷۰
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۲

گروه اجتماعی: معتکفین شهرستان خوی در اولین روز اعتکاف برای حمایت از ۲۵ یتیم نیازمند نام‌نویسی کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، به نقل از کمیته امداد استان، مدیر کمیته امداد شهرستان خوی اظهار کرد: همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) و همچنین، در اولین روز ایام معنوی اعتکاف، معتکفین این شهرستان در مساجد، حمایت از 25 یتیم نیازمند را عهده‌دار شدند.

علی زینالی ضمن دیدار کوتاهی از مساجد این شهرستان اعتکاف را برای نیازمندان مایه برکت خواند و بر ضرورت مشارکت عامه مردم بویژه مؤمنین نیکوکار در امور خیرخواهانه و رفع مشکلات نیازمندان محلات تأکید کرد.

وی از اعتکاف‌کنندگان در مساجد شهرستان خوی خواست در طرح‌های اکرام ایتام، محسنین و سایر برنامه‌های محروم‌نوازانه امداد شرکت کنند.

مدیر کمیته امداد خوی در مورد تشکیل و نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری در نقاط مختلف این شهرستان نیز در جمع معتکفین مطالبی را بیان کرد.

یادآور می‌شود، علی زینالی پیشتر نیز در جریان دیدار از فعالیت‌های بازارچه مرزی رازی در بخش قطور از توابع شهرستان خوی با مسئولان این بخش پیرامون تشکیل یک مرکز نیکوکاری در منطقه گفت‌وگو کرده بود.