صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۲۹۰۸۲۴
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴
مختارپور اذعان کرد:

گروه ادب: دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: کتابخانه‌های عمومی به معنای واقعی که پاسخگوی نیاز اقشار مختلف باشند وجود ندارند؛ از این رو باید مسیر کتابخانه‌های عمومی را تغییر دهیم.

علیرضا مختارپور، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن‌(ایکنا) گفت: تاکنون کتابخانه‌های عمومی ما نتوانسته‌اند نقش واقعی خود را ایفا کنند و به نیازهای اقشار مختلف پاسخ دهند.
مختار‌پور تصریح کرد: سطح کمی و کیفی کتابخانه‌های عمومی کشور نامطلوب است و در شرایط کنونی نمی‌توانیم به تحقق اهداف سند چشم‌انداز 20 ساله امیدوار باشیم.
دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه باید ساختار کتابخانه‌های عمومی بر تخصص حرفه‌ای پایه‌ریزی شود، گفت: این امر بدون استفاده از نظرهای کارشناسی اساتید کتابداری و اطلاع‌رسانی غیرممکن است.
مختار‌پور افزود: در نظر داریم از طریق پیوند نزدیک‌تر با کارشناسان و متخصصان کتابداری، مسیر کتابخانه‌های عمومی را تغییر دهیم تا با شرایط بومی و منطقه‌ای منطبق شوند.
وی تصریح کرد: در این راستا تاکنون دو نشست هم‌اندیشی با اساتید کتابداری برگزار شده که در آینده نزدیک شاهد نتایج خوب آن خواهیم بود.
مختارپور همچنین گفت: کتابخانه عمومی باید بتواند نیاز تمام اقشار جامعه را از هر گروه سنی و با هر مذهب و گرایش دینی و سیاسی مرتفع کند.