صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۳۹۷۲
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: در حاشیه برگزاری سی‌و‌دومین مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی، غرفه‌های «خیمه معرفت» با شش بخش برای دومین سال متوالیست که به همت کمیته فرهنگی این دوره از مسابقات برپا شده است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحجت میرشاه ولدی، مسئول غرفه‌های خیمه معرفت در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) در این باره گفت: از جمله این غرفه ها می توان به غرفه وقف و مشارکت در ساخت بیمارستان سرطان، مشاوره خانواده و پاسخگویی به شبهات دینی و سؤالات شرعی اشاره کرد.

وی ادامه داد: همچنین غرفه حفظ تخصصی قرآن کریم، غرفه کودک و نوجوان و غرفه مهدویت و شبهات آن از دیگر غرفه‌هاییست که طی مدت برگزاری سی و دومین دوره مسابقات آمادگی ارائه خدمات به مخاطبان علاقه مند را دارد.

میرشاه ولدی با اشاره به مستقل شدن غرفه کودک و نوجوان در این دوره، اضافه کرد: این بخش در سالن کنفرانس درب ورودی و در مساحتی حدود 200 متر مربع در سه بخش اجرای جنگ نشاط و شادی قرآنی توسط مبلغان متخصص و مهمانان ویژه حجج اسلام قدوسی، راستگو، اسماعیلی و محمدی، غرفه رنگین کمان با محتوای رنگ آمیزی تصویرهایی از داستان های قرآنی (که همزمان برنامه چندرسانه ای با ویدئو پروژکتور نمایش داد می شود) و غرفه خلاقیت (کاغذ، برش و بادکنک) است.

وی با اشاره به غرفه پاسخگویی به شبهات دینی، عنوان کرد: در این بخش علاوه بر استفاده از کارشناسان آقا، از دو نفر از بانوان طلبه سطح سه حوزه علمیه قم بهره گرفته شده است.

میرشاه ولدی با اشاره به اهداف برپایی غرفه های خیمه معرفت، اضافه کرد: بهره برداری کودکان و نوجوانان حاضر در این دوره از مسابقات از بخش کودک و نوجوان و همچنین ارتقای سطح دینی و تأمین خوراک فرهنگی، همچنین خدمتگزاری دینی و معنوی به مراجعه کنندگان از جمله هدف‌های در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه از استقبال ویژه‌ای در سال برخورددار بوده است، ادامه داد: لذا برآن شدیم این نمایشگاه را امسال به صورت مفصل‌تر و همچنین با تفکیک و اختصاص بخشی ویژه کودک و نوجوانان برپا کنیم.

یادآور می‌شود، این نمایشگاه از 25 اردیبهشت‌ماه تا اول خردادماه امسال میزبان علاقه‌مندان در حاشیه سی‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران است.