صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۵۸۲۶
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۱

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران با حضور رئیس مجلس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مراسم اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران جمعه، اول اردیبهشت ماه با حضور و سخنرانی علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و مسئولان کشوری و لشکری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، در این مراسم که با تلاوت نفر اول رشته قرائت آغاز و با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط نفر اول رشته حفظ این دوره از مسابقات ادامه پیدا می کند، حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه به ارائه گزارشی درباره این دوره از مسابقات می پردازد.
سخنرانی ریاست مجلس شورای اسلامی و تجلیل از برگزیدگان این دوره از مسابقات در دو رشته قرائت و حفظ از دیگر برنامه های پیش بینی شده برای مراسم اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم است.
بنابراین گزارش، سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن از جمعه، 25 اردیبهشت ماه طی برگزاری مراسمی با حضور رئیس جمهور کشورمان آغاز شده که در این دوره از مسابقات بیش از 120 قاری و حافظ از کشورهای مختلف حضور داشتند.
یادآور می شود، رقابت های رشته قرائت و حفظ هر روز از ساعت 16 تا 22 در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در حال انجام است.

مطالب مرتبط