صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۶۳۸۲
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۲:۲۲
امام‌جمعه تربت‌جام:

کانون خبرنگاران نبأ: خطیب جمعه تربت‌جام در خطبه‌های نمازجمعه اول خردادماه گفت: آزادی خرمشهر بهترین الگو در پیروزی‌های سیاسی و اقتصادی است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی‌فر، خطیب جمعه تربت‌جام با تبریک اعیاد شعبانیه و سوم خرداد روز مقاومت، ایثار و آزادی خرمشهر گفت: ثبات داخلی و ظهور ایران به‌عنوان یک قدرت منطقه‌ای اثبات یک سبک موفق از جلوه ایمان و تأثیرات فرا‌منطقه‌ای بود.

وی افزود: آزادی خرمشهر از ثمرات نصر الهی بود که به دست توانای رزمندگان اسلام انجام گرفت.

موسوی‌فر اضافه کرد: آزادی خرمشهر فقط یک حادثه نبود بلکه یک تاریخ و جریان پیروزی، مقاومت و ایثار بر تمام قدرت‌های جهانی است.

وی پیروزی و آزادی خرمشهر را بهترین الگو نماد در پیروزی‌های سیاسی و اقتصادی دانست و ادامه داد: گفتمان استکبار جهانی گفتمان جاهلیت مدرن است و این جاهلیت با اسلام ناب آشتی‌ناپذیر است و لذا تنها راه برون‌رفت از مشکلات فقط مقاومت و اتکای و توکل به خدا و تکیه‌بر داخل کشور است.

امام‌جمعه تربت‌جام با تبریک ایام ولادت باسعادت امام حسین(ع) گفت: اگر مقاومت و شهادت امام حسین(ع) نبود اسلام که امروز به دست می‌رسید همان اسلامی بود که بنی‌امیه، وهابیت و داعش ترسیم کرده‌اند.

موسوی‌فر با تبریک روز پاسدار به همه پاسداران جهان اسلام گفت: جنس و ماهیت سپاه پاسداران از جنس انقلاب است و لذا تمام دوستان انقلاب دوست سپاه و تمام دشمنان انقلاب دشمن سپاه هستند.

وی در ادامه با تبریک خجسته میلاد بابرکت علمدار کربلا قمر بنی‌هاشم و روز جانباز گفت: وجود پربرکت جانبازان سند ایثار، جهاد و افتخار ملت ایران است.

وی در پایان با اشاره به فرارسیدن ایام ولادت پیام‌رسان نهضت کربلا امام زین‌العابدین (ع) گفت: پیام نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) توسط سیدساجدین امام زین‌العابدین(ع) به جهانیان انتقال یافت. سیره عملی و زندگانی ائمه اطهار(ع) باید برای همه الگو و سرمشق باشد.

فرزاد رشتی