صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۰۷۲۶۲
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: باغ کتاب و‌ باغ‌موزه دفاع مقدس محل برگزاری بیست و سومین دوره نمایشگاه قرآن خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با وجود حدود سه هفته تا آغاز بیست و سومین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن و پس از انتشار اخباری در مورد برپایی نمایشگاه در یکی از دو گزینه مصلای تهران یا باغ موزه دفاع مقدس،‌ سرانجام از سوی مسئولان برگزارکننده این مسابقات، محل برپایی نمایشگاه باغ کتاب و باغ موزه دفاع مقدس انتخاب شد.
بعدازظهر امروز سوم خردادماه برخی رسانه‌ها از برپایی نمایشگاه قرآن از ابتدای ماه مبارک رمضان خبر دادند، این در حالی است که مسئولان برگزاری مسابقات، اظهار نظر رسمی در مورد زمان، ‌مکان قطعی، فعالیت کمیته‌ها و ... را به روز چهارشنبه ششم خردادماه موکول کرده‌اند.
باغ کتاب تهران در تپه‌های عباس‌آباد تهران واقع شده‌ است. این باغ از شرق با کتابخانه ملی ایران، از شمال شرقی با فرهنگستان‌های علوم، و زبان و ادبیات فارسی، از شمال غربی با باغ هنر و از غرب با باغ‌موزه دفاع مقدس همسایه است.
وسعت باغ کتاب تهران 110 هزار متر مربع است که ۶۵ هزار متر مربع آن ساختمان نمایشگاهی، تالارهای همایش و اداری است و مابقی آن را فضای سبز و یک دریاچه مصنوعی تشکیل می‌دهد. فضای داخلی باغ کتاب تهران شامل ۱۶سالن نمایشگاهی هر یک به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع و در دو طبقه بنا شده است. قرار است باغ کتاب تهران پس از تکمیل به عنوان یک نمایشگاه کتاب دائمی در چهارفصل سال به نمایش و ارائه کتاب بپردازد.