صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۱۷۶۰
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۶
سرهنگ رنگین اعلام کرد:

گروه جهاد و حماسه: مسئول ستاد معراج شهدای تهران گفت: در حال نمونه‌برداری از ۲۷۰ شهیدی که ماه گذشته از مرز شلمچه وارد شده‌اند هستیم و این مراحل تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.

سرهنگ ابراهیم رنگین، مسئول ستاد معراج شهدای تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: 270 شهیدی که ماه گذشته از مرز شلمچه وارد کشور شدند در مرحله نمونه‌برداری برای عملیات تشخیص هویت هستند و این مراحل تا پایان ماه رمضان ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: از پیکر هر یک از این شهدا نمونه‌برداری و در صورت داشتن پلاک استعلام انجام می‌شود و عملیات تشییع پیکر این عزیزان پس از انجام عملیات مورد نیاز تشخیص هویت در اواخر ماه شوال (تا دو ماه دیگر) انجام می‌شود.
مسئول ستاد معراج شهدای تهران بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با توانمندی‌های تیم تشخیص هویت کشورمان تمام این شهدا را شناسایی کنیم.
سرهنگ رنگین تصریح کرد: متخصصان آنتروپلوژی و آناتومی بررسی‌های دقیقی را انجام می‌دهند و اطلاعات آنها در آرشیو مرکز ژنتیک قرار می‌گیرد تا پس از طی مراحل آزمایشگاهی ماده اصلی ژنتیک استخراج شود.
مسئول ستاد معراج شهدای تهران افزود: با فناوری‌های جدید و امکانات مراکز ژنتیک کشور، امکان بررسی DNA برای تشخیص هویت وجود دارد و حتی در نظر داریم در آینده نزدیک عملیات تشخیص هویت را درباره شهدای دفن شده هم انجام دهیم.
وی ادامه داد: شهدای زن دفاع مقدس اغلب امدادگر بوده‌اند و همه دارای هویت مشخص هستند و خوشبختانه هیچ شهید گمنام زن نداریم.

نظرات بینندگان
ریحانه یزدانی
|
|
۰۶:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۹
سلام، یک سوال دارم ایادرسال 76نیز نمونه برداری از شهدای تحویل گرفته از عراق وجود داشت