صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۲۴۴۵
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۳
ابلاغ جهادی فرمانده سپاه تهران؛

گروه جامعه: پس از برگزاری موفقیت‌آمیز نخستین اردوی جهادی گروه قرآنی متشکل از حافظان و قاریان و اساتید قرآنی به روستاهای محروم دزفول، این طرح جهادی به کلیه پایگاه‌های بسیج تعمیم داده‌شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) فرمانده سپاه تهران بزرگ تشکیل هسته‌های قرآنی ویژه اردوهای جهادی را به فرماندهان نواحی شهر تهران ابلاغ کرد.
بر همین اساس، مقرر است در کلیه پایگاه‌های بسیج مساجد و محلات، هسته‌های قرآنی چهار نفره در موضوع روخوانی، روانخوانی، مفاهیم و حفظ با هدف نهضت ریشه کنی بی‌سوادی قرآنی راه اندازی شود.

همچنین در هر ناحیه از نواحی 22 گانه بسیج تهران بزرگ، دو گروه جهادی قرآنی خواهران و برادران ویژه مناطق محروم اطراف تهران و نخبگان این گروه‌ها نیز به روستاهای سراسر کشور عزیمت می‌کنند.

رحیم قربانی، مسئول سازمان قرآن و عترت سپاه تهران بزرگ که مسئول ستاد اردوهای جهادی قرآنی و بانی این حرکت است، با اعلام خبر فوق گفت: این ابلاغ جریان ساز و اثرگذار که حرکتی کم نظیر در ترویج فرهنگ قرآنی است حاصل تلاش نخستین گروه جهادی قرآنی بوده که هفته گذشته به همت جبهه جهادی منتظران خورشید به روستاهای صعب‌العبور و قلل سلسله کوه‌های زاگرس اعزام شده بودند.

این فعال جهادی افزود: گزارش کاملی از اقدامات و برنامه‌های اردوی اخیر در اجتماع روز گذشته مسئولان و فرماندهان نواحی شهر تهران ارائه شد که مورد استقبال حضار قرار گرفت.

وی در پایان با اشاره به ابلاغ فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) مبنی بر لزوم ورود جدی و تلاش ویژه بسیج در ترویج فعالیت‌های قرآنی، خاطر نشان کرد: همچنین مقرر شده است که معاونت سازندگی سپاه تهران علاوه بر پشتیبانی از گروه‌های جهادی قرآنی؛ بایستی به همراه هر گروه پزشکی جمعی از جامعه قرآنی را نیز اعزام کند.

گفتنی است 11 تا 15 خرداد، اولین گروه جهادی قرآنی با گروهی از پزشکان متخصص عضو کمیته بهداشت و درمان منتظران خورشید به منطقه احمد فداله دزفول که عشایر بختیاری ساکن بوده و همگی از سادات حسینی هستند اعزام شده و کلاس‌ها و برنامه های متنوع قرآنی را برگزار کردند.