صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۲۸۷۰
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۰

گروه ادب: کتاب‌های «از نتایج سحر»، «چه مهمان عزیزی»، «کتاب خوردنی» و «خنده‌زار» نامزد دریافت جایزه قلم زرین شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، نامزدهای سیزدهمین دوره جایزه قلم زرین معرفی شدند؛ این در حالی است که چهار کتاب انتشارات سوره مهر جزء نامزدهای بخش‌های مختلف این دوره بودند.
بر اساس این گزارش، در بخش پژوهش و نقد ادبی کتاب «از نتایح سحر» نوشته محمدرضا سنگری که اخیراً منتشر شده، به عنوان نامزد دریافت جایزه معرفی شد. کتاب مذکور درباره چیستی، تعریف شعر انقلاب بوده و در آن به طور مفصل به شعر هیئت، شعر پیامکی و شعر نیایش پرداخته شده است.
در بخش کودک و نوجوان هم دو کتاب «کتاب خوردنی» و «چه مهمان عزیزی» نامزد دریافت جایزه شدند. «کتاب خوردنی» از سعید موسوی‌زاده برای گروه سنی «ب» و «ج» سروده شده که شامل 10 عنوان شعر در قالب چهارپاره بوده و بیشتر با موضوعات اخلاقی و اجتماعی گفته شده است.
همچنین کتاب «چه مهمان عزیزی» نیز اختصاص دارد به مجموعه شعر کودک سیداحمد میرزاده برای گروه سنی «ب» و «ج». این کتاب شامل ۱۴ شعر با موضوعات مختلف است.
رمان «خنده‌زار» نوشته محمد محمودی نورآبادی هم در بخش داستان نامزد دریافت جایزه شد. طرح داستان «خنده‌زار» براساس داستانی با فضای داستانی درباره روستای زارستان در نورآباد ممسنی استان فارس در محدوده زمانی سال 56 و 57 است.