صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۳۸۷۱
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۳

کانون خبرنگاران نبأ: محفل انس با قرآن کریم با حضور فعالان فرهنگی و قرآنی در مسجد امام علی(ع) شهرک شهیدبهشتی شهرستان سیمرغ برگزار شد.

 به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام جابر رضایی،کارشناس قرآنی شهرستان سیمرغ در این محفل نورانی با اشاره به فضیلت تلاوت قرآن کریم گفت: هرکس می‌خواهد حافظ قرآن، حامل علوم و مستفهم حقایق الهی باشد می‌بایست شخصیت، منش، بینش و نگرش او نیز در مدار الهی قرار گیرد و وجود خود را مستعد پذیرش نسیم رحمت رحمانی و جاذبه‌های قرآنی گرداند تا جواز ورود به آن فضا و درک این جاذبه را دریافت کند.

وی افزود: قرآن کریم غنی‌ترین کتاب ‏عالم در تعلیم و تربیت است زیرا از صدر اسلام تاکنون یک کلمه و حتی یک حرف ‏از آن کم و زیاد نشده است.

رضایی تصریح کرد: محفل انس با قرآن کریم فرصت ارزنده‌ای است تا شیفتگان و مشتاقان انوار الهی ضمن خودسازی از فیض لایتناهی کلام وحی بهره جویند.