صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۶۲۶۹
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۳

گروه هنر: شبکه دو سیما با پخش برنامه‌های مختلف از جشنواره فیلم و عکس «مادر» حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم و عکس «مادر»، پیرو مذاکرات جشنواره فیلم و عکس مادر و مسئولان شبکه دو سیما، این شبکه حمایت خود را از جشنواره فیلم مادر اعلام کرد.

قرار است گروه خانواده و فرهنگ شبکه دو سیما با همکاری جشنواره فیلم و عکس مادر برنامه‌های مشترکی را در راستای اهداف این جشنواره و همچنین تحکیم بنیان خانواده پخش کند. همچنین برنامه عصر خانواده در زمان پخش خود به جشنواره فیلم و عکس مادر خواهد پرداخت.

بنا بر تأکیدات محمدرضا جعفری جلوه، مدیر شبکه دو سیما به نظر می‌آید با توجه به رسالتی که این شبکه به عنوان یک شبکه اجتماعی دارد و توجه به نهادهای اجتماعی و مسائل اجتماعی از اساسی‌ترین رویکردهای آن است و با عنایت به جایگاه خانواده به عنوان بنیادی‌ترین نهاد اجتماعی و نقش مادر در این مهمترین نهاد اجتماعی، هر جا صحبت از شأن خانواده و جایگاه مادری باشد شبکه دو سیما وظیفه خود می‌داند تا  از آن رویداد فرهنگی حمایت کند.
پاسداشت شأن مادرانه که از اهداف جشنواره فیلم و عکس مادر است، همسو با اهداف گروه خانواده و فرهنگ شبکه دو سیما موجب می‌شود در برنامه‌های متعدد اجتماعی این شبکه، همکاری‌های گسترده‌ای با جشنواره  فیلم و عکس  مادر صورت گیرد.