صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۶۸۳۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه «زیباخوانی» شبکه قرآن سیما به آموزش صوت و لحن قرآن کریم ویژه مخاطبان کودک و نوجوان می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «زیباخوانی» عنوان ویژه‌برنامه کودک و نوجوان شبکه قرآن سیما است که به آموزش صوت و لحن قرآن کریم همراه با بیان نکات تجویدی و مفاهیم با محوریت قراردادن جزء 30 قرآن کریم می‌پردازد.


این برنامه با کارشناسی علی‌اصغر شعاعی که رتبه برتر شیوه تدریس جشنواره تدریس قرآن کریم را دارد در سه بخش آموزش مفاهیم، بیان نکات تجویدی و قرائت سوره، طراحی و به جهت ایجاد جذابیت برای کودکان و نوجوانان در قالب مسابقه است.


برنامه زیباخوانی، کاری از گروه آموزش شبکه قرآن سیما است که در 24 قسمت 30 دقیقه‌ای جهت پخش در ایام ماه مبارک رمضان تهیه و تولید شده است.
یادآور می‌شود، این برنامه تلویزیونی همزمان با ماه مبارک رمضان هر روز به جز از ایام تعطیل از ساعت 11:30 تا 12 به روی آنتن شبکه قرآن سیما می‌رود.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
سلام چطورمیشه درخواست پخش دوباره این برنامه رو داد؟؟
کاش درطول سال هم پخش بشه
ناشناس
|
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۴
واقعا جای این جور برنامه ها تو شبکه قرآن خالیه. حتی برنامه رو برای دانلود تو سایت هم نذاشتن.