صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۱۹۸۹۶
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۸

گروه هنر: در سومین شب برپایی نمایشگاه بین‌المللی قرآن سه نمایش در قالب برنامه «مهر و ماه» اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه «مهر و ماه» که همزمان با برپایی بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم به اجرای نمایش‌های آیینی ـ مذهبی برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه قرآن می‌پردازد، امشب، ششم تیرماه با سه نمایش میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.
«حشمت سلیمان نبی» به کارگردانی شهاب راحله نخستین نمایش آیینی سنتی امشب است که از ساعت 21:30 تا 22 در محل اجرای نمایش‌های «مهر و ماه» برگزار می‌شود.
دومین نمایشی که امشب در محل برپایی بیست و سومین نمایشگاه قرآن اجرا می‌شود نمایش «از سنگ و خرما» به کارگردانی کاوه مهدوی است که اجرای این نمایش نیز از ساعت 22 آغاز می‌شود.
«من بچه شیعه هستم» به کارگردانی علی رحیمی سومین نمایش آیینی سنتی سومین روز از نمایشگاه قرآن است که این نمایش نیز از ساعت 23 در محل اجرای نمایش‌های مهر و ماه نمایشگاه برگزار می‌شود.