صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۲۱۹۴
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۶

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول پایگاه فاطمة الزهرا(س) شهرستان توپ‌آغاج شب‌های قدر را قلب ماه مبارک رمضان دانست، گفت: قدر، درک حضور است.


سمیه علی‌کرمیان، کارشناس علوم قرآنی در گفت‌وگو با خبرنگار کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، با اشاره به برگزاری کلاس‌های طرح صالحین با موضوع ماه رمضان اظهار کرد: رسول خدا(ص) می‌فرماید: همیشه با وضو باش تا خدا عمرت را زیاد کند و اگر توانستی در طول شبانه روز با وضو باشی این کار را بکن زیرا کسی‌که با وضو بمیرد شهید به‌شمار می آید.



وی با اشاره به خاطره‌ای از شهید علی هاشمی گفت: شهید هاشمی همیشه دائم‌الوضو بودند. کم کم بچه‌ها از او یاد گرفتند که باید دائم‌الوضو باشند.



علی‌کرمیان پیشگامی در سلام‌دادن را از ویژگی‌های پیامبر اکرم دانست و بیان داشت: نبی مکرم اسلام هر کس را می‌دید سلام می‌کرد، بسیار اهل تفکر بود، دنبال عیب‌جویی نبود، همیشه نسبت به مردم خوش‌رو بود، هرگز کسی را کوچک نمی‌شمرد،‌ بسیار کوتاه سخن می‌گفت، صدا‌زدن مردم همراه با احترام بود، نسبت به بزرگسالان بسیار با‌ادب بود، نسبت به همسرش وفادار بود، با آب کم وضو و غسل می‌گرفت، امانت‌دار بود و از همه مهم‌تر دشمنان را عفو می‌نمود.



وی تصریح کرد: انسانی که در روز گرم تابستان روزه می‌گیرد مانند کسی است که در راه خدا جهاد کرده است .



وی در پایان افزود: هرکس می‌خواهد عمرش پر برکت باشد اگر وقتش کم باشد از تسبیحات حضرت فاطمه(س) کمک بگیرد: اول تسبیحات حضرت فاطمه(س)، دوم لا اله الا الله، سوم استغفار.