صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۳۰۸۱
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۰

گروه هنر: هنرمندان تهرانی با اجرای کارگاه هنری «تجلی قدر» به استقبال شب‌های پرفضیلت قدر می‌روند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای معرفت، در آستانه شب‌های قدر هنرمندان هنرهای سنتی با نگارش و انعکاس هنری سوره قدر در فرهنگسرای معرفت، به ارائه جلوه‌هایی زیبا از آیات الهی می‌پردازند.
کارگاه خوشنویسی«تجلی قدر» از ساعت 18 تا اذان مغرب روز 14 تیرماه مقارن با اولین شب از لیالی پربرکت قدر برگزار می‌شود، هنرمندان خوشنویسی (ثلث، نستعلیق و....)، تذهیب، نقاشی خط، سیاه قلم، معرق چوب و فلز و خط معلی به اجرای هنری سوره قدر خواهند پرداخت.
گفتنی است علیرضا برزکار، محمدرضا یزدانی، الفت‌پور، حق‌گشا، نیلوفر رشیدی، مهناز جرعه و جوکار هنرمندانی هستند که در این ورکشاپ به ارائه آثار می‌پردازند.
علاقه‌مندان جهت حضور می‌توانند به فرهنگسرای معرفت واقع در میدان شهرزیبا، بلوار شهران، بعد از زیرگذر شهید همت مراجعه و به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره 44301444 تماس حاصل کنند.