صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۳۵۴۲
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵

گروه جهاد و حماسه: در جلسه قرارگاه راهیان نور دریایی مقرر شد که از مهرماه جریان عظیم راهیان نور دریایی هرمزگان و بوشهر آغاز شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه قرارگاه راهیان نور دریایی به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص اجرای راهیان نور دریایی با حضور سردار علی فضلی و مسئولان راهیان نور در بندرعباس برگزار شد. این جلسه با حضور سردار علی فضلی، فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج، سردار تنگسیری، فرمانده قرارگاه راهیان نور دریایی، سردار یعقوب سلیمانی، مسئول سازمان اردویی راهیان نور و گردشگری بسیج، سردار حق‌طلب، رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج و روح‌الله حسین‌زاده، مسئول کمیته اعزام و اسکان و دبیرخانه قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج در بندرعباس برگزار شد.
این جلسه به منظور اعلام آمادگی جهت پذیرش زائران راهیان نور دریایی به صورت متمرکز و مردمی برگزار شد و استان‌های هرمزگان و بوشهر از مهرماه آمادگی صد درصدی برای میزبانی از زائران راهیان نور را خواهند داشت.
روح‌الله حسین‌زاده در حاشیه این جلسه گفت: زائران راهیان نور از مهرماه با حضور در استان‌های هرمزگان و بوشهر می‌توانند توسط شناورها از جزایر راهیان نور دریایی خارک و هرمز بازدید کنند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعات جلسه امروز، بحث و تبادل نظر در خصوص مراسم افتتاحیه راهیان نور دانش‌آموزی در مهرماه بود که امسال قرار است این مراسم در محل زندگی شهید نادر مهدوی در بوشهر با پیام استکبارستیزی برگزار شود.
حسین‌زاده یادآور شد: نباید از مشارکت مردم در زمینه راهیان نور غفلت کرد‌، زیرا همه خانواده‌ها و مردم به صورت هوشمندانه در این موضوع همکاری می‌کنند. لازم است در اردو‌های راهیان نور روایت‌های دانش‌آموزان شهید به عنوان الگوی تاثیر‌گذار بازگو شود؛ زیرا آنها با توجه به سن و سال کم، ایثارگری‌های بسیاری داشته‌ و حماسه آفریده‌اند.