صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۴۰۴۱
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۰

گروه بین‌الملل: مردم کشور اتیوپی در شاخ آفریقا، هر سال با شور و اشتیاق فراوان به استقبال ماه مبارک رمضان می‌روند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «World Bulletin»، در ماه رمضان، به خاطر ازدحام جمعیت در مساجد آدیس‌آبابا، پایتخت اتیوپی، بعضی خیابان‌ها برای اقامه نماز روزه‌داران بسته می‌شود.
محمد زکریا، استادیار دانشگاه در اتیوپی می‌گوید: دین در کشور اتیوپی جایگاه ویژه‌ای رارد.
وی به عنوان مشاور ویژه در مؤسسه مطالعات اتیوپی در دانشگاه آدیس آبابا فعالیت می‌کند.
زکریا گفت: قرآن و حدیث مبنای اسلام هستند و در اتیوپی هم منبع عدل و محلی برای پناه بردن است.
وی افزود: اولین کسی که در تاریخ اسلام اذان گفته بلال است که اهل اتیوپی بوده و بسیار مورد محبت پیامبر(ص) بوده است.
محمد زکریا گفت: مردم اتیوپی روابط نزدیکی با مسلمانان خاورمیانه دارند.
وی عنوان کرد: پادشاه اتیوپی در زمان صدر اسلام با آغوش باز اولین مهاجران مسلمان را که به دستور حضرت محمد(ص) به سرزمین حبشه (اتیوپی امروز) آمدند، پذیرفت.
مسلمانان اتیوپی اهتمام والایی به آموزش و فراگیری قرآن دارند، به‌طوری‌که در کنار هر مسجد حتما یک مدرسه قرآن وجود دارد. همچنین در کنار یتیم‌خانه‌ها نیز مدرسه قرآن وجود دارد و یکی از شروط افراد خیر و نیکوکار برای کمک به مساجد، داشتن مدرسه قرآن است.
جمعیت‌ اتیوپی‌ تقریباً بالغ بر حدود 83 میلیون نفر تخمین‌ زده‌ شده‌ است‌ که از این تعداد نیمی‌ از جمعیت را مسلمانان‌ تشکیل‌ می‌دهند.