صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۶۱۸۵
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: کرسی تلاوت هفدهمین روز از نمایشگاه بین‌المللی قرآن همراه با قرائت و اذان سیدحسین موسوی‌بلده همراه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کمیته محافل و مراسم در هفدهمین روز نمایشگاه بین‌المللی قرآن و همزمان با 19 تیرماه دو برنامه کرسی تلاوت اذانگاهی و محفل انس با قرآن را با حضور قاریان و حافظان ممتاز و بین‌المللی برگزار می‌کند.

براساس این گزارش محفل انس و کرسی تلاوت اذانگاهی امروز که دقایقی پیش از اذان مغرب آغاز می‌شود با تلاوت سیدحسین موسوی‌بلده، قاری بین‌المللی کشورمان همراه است و سپس اذان مغرب و عشا توسط وی به صورت زنده اجرا می‌شود.

همچنین امیرهوشنگ محمدیون به عنوان ترجمه خوان آیات تلاوت شده در این محفل مشخص شده است و اجرای این برنامه معنوی با مهدی قصری‌زاده همراه خواهد بود.

یادآور می‌شود بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تا 23 تیرماه از ساعت 19 تا 24 در باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.