صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۶۳۵۷
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۴
آیت‌الله نعیم‌آبادی بیان کرد:

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام‌جمعه بندرعباس با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس امسال، گفت: هر روز و هر سال شعار مرگ بر اسرائیل غاصب در بین ملت‌های مسلمان پررنگ‌تر از گذشته می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام‌جمعه بندرعباس دیروز، 19 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان، اظهار کرد: نتیجه این شعارها و فریادها نابودی اسرائیل و آزادسازی قدس شریف، اولین قبله‌گاه مسلمانان از چنگال این رژیم جعلی و کودک‌کش خواهد بود.
منتخب مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: حرف دولتمردان و مردم ایران این است که همه فلسطینیان شامل مسیحی، مسلمان و یهودی با شرکت در یک انتخابات آزاد هر چه تصمیم گرفتند، همان اجرا شود.
وی اضافه کرد: در بیش از شش دهه یهودیان ساکن کشورهای مختلف را با وعده‌های دروغ از سرزمین‌های مادری خود به سرزمین‌های اشغالی و غصبی بردید و امروز شاهد هستیم که یهودیان ساکن اروپا و حتی آمریکا چگونه صهیونیست‌ها را تحقیر می‌کنند.
آیت‌الله نعیم‌آبادی اضافه کرد: بیش از 60 سال است که فلسطینیان رانده شده از کشورو سرزمینشان آواره کشورهای لبنان، سوریه، اردن و حتی مصر هستند و در اردوگاه‌های آوارگان زندگی می‌کنند.
امام‌جمعه بندرعباس در ادامه به اشاره به روز بهزیستی و تأمین اجتماعی اظهار کرد: هیچ سرمایه‌ای بالاتر از سرمیاه انسانی نیست.
یادآور می‌شود، مردم روزه‌دار شهرستان‌های هرمزگان در آخرین جمعه از ماه رمضان با حضور در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر با شعار «القدس لنا و اسرائیل مرگت باد آمریکا ننگت باد» حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام داشتند.