صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۶۷۶۴
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۵
در ماه رمضان؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: در ماه مبارک رمضان کرمانشاه میزبان قاریان قرآن کشور است و در دهه دوم این ماه مبارک جواد فروغی در این استان حضور داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران (ایکنا)، محافل انس با قرآن در دهه دوم ماه مبارک رمضان استان کرمانشاه از دهم تا بیستم رمضان در سطح استان با حضور جواد فروغی قاری ممتاز کشوری برگزار شد.
بنا براین گزارش محافل انس با قرآن در دهه دوم ماه رمضان در حسینیه حضرت علی‌اصغر (ع)، حسینیه ثارالله، دانشکده علوم قرآنی، مسجد جامع شهرک ظفر و تیپ 35 تکارو ارتش برگزار شد.
در این محافل قرآنی که امروز در جمع نیروهای تیپ 35 تکاوران ارتش جواد فروغی به سخنرانی پرداخت و مباحث خود را مرتبط با مأموریت ارتش و آیات قرآن انتخاب کرد و در ادامه به آیاتی از قرآن‌کریم را تلاوت کرد.
سخنرانی و تفسیر آیات و در ادامه تلاوت آیات در این محافل توسط جواد فروغی انجام شد.
شایان ذکر است در استان کرمانشاه در دهه دوم ماه مبارک رمضان از دهم تا بیستم رمضان نمایشگاه کتاب و قرآن و نرم‌افزار علوم قرانی با حضور 40 ناشر کشوری بر پا شد.
از برنامه‌های جنبی این نمایشگاه می‌توان به تلاوت روزانه قرآن توسط جواد فروغی، تئاتر خیابانی، و مولودی خوانی در شب تولد امام حسن (ع) اشاره کرد.
همچنین اهداء دو هزار جلد قرآن به مؤسسات قرآنی و تعداد 400 CD ادعیه ماه مبارک رمضان و تکثیر CD تلاوت قران جواد فروغی انجام شد.