صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۷۹۵۲
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۶

گروه بین‌الملل: گروهی از افراط‌گرایان بلغاری طی اقدامی شنیع با هدف ممانعت از افتتاح مسجدی در این کشور، بر روی دیوارهای آن جملات توهین‌آمیز نوشتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از time turk، گروهی از افراط‌گریان بلغاری با حمله‌ورشدن به سمت مسجدی در دست احداث در  شهر «گورنا اوریاهوویتسا» این کشور، جملات توهین‌آمیزی را برروی دیوارهای مسجد نوشتند.
این مسجد از نخستین روز احداث چندین بار مورد هتک حرمت گروه تندرو و افراطی قرار گرفته است. برخی نیز سعی در ممانعت از احداث آن را داشتند؛ به گونه‌ای که تلاش‌های اسلام‌ستیزان این کشور به جایی رسید که مسلمانان از ساخت مناره برای مسجد صرف‌نظر کردند.
به گفته‌ برخی از مسئولان احداث، کار ساخت‌وساز این مسجد هم اکنون تقریبا رو به پایان است، اما به دلیل برخی مسائل امنیتی زمان مراسم افتتاح این مسجد به تأخیر خواهد افتاد.
گفتنی است، در اوایل ماه مبارک رمضان نیز گروه‌های تندرو و افراطی سربریده شده یک خوک را به مناره یکی از مساجد واقع در شهر «گوتسه دلچو» بلغارستان آویزان کرده بودند.