صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۲۸۰۳۶
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳

گروه ادب: ۳۱۳ نفر از کاتبانی که با موسسه یا نهاد خاصی مرتبط نیستند، طی امروز در مدت ۱۴ دقیقه قرآن کریم را در صحن امامزاده صالح(ع) کتابت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، 313 کاتب قرار است برای نخستین بار در جهان در مدت 14 دقیقه قرآن را در صحن امامزاده صالح(ع) کتابت کنند.
امیرحسین نعمتی، مجری این طرح در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا عنوان کرد: کاتبان این طرح آحاد مردم و بدون وابستگی به نهاد و سازمان خاصی هستند.
مجری طرح کتابت جمعی قرآن در 14 دقیقه در مورد اهداف این طرح ‌گفت: اجرای این طرح در بهار قرآن یعنی ماه رمضان به ختم قرآن نیز منتهی می‌شود و از سوی دیگر امیدواریم در دوره‌های بعدی مدت زمان کتابت را کاهش دهیم.
وی افزود: این طرح با همکاری پایگاه بسیج عمار و تولویت آستان مقدس امامزاده صالح(ع) اجرایی می‌شود. اجرای طرح‌های مردمی در حوزه قرآن کریم، اقشار مختلف را با این کلام الهی مانوس‌تر می‌کند.
کتابت جمعی قرآن در 14 دقیقه عصر امروز، 23 تیر ساعت 18 در صحن امامزاده صالح(ع) انجام می‌شود.