صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۱۴۴۲
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۴

گروه بین‌الملل: کتاب «روزهای آناتولی» اثری است که اسلام‌ستیزی در دوره جمهوریت (دوره به حکومت رسیدن آتاتورک) و تلاش‌های مسلمانان ترکیه برای حفظ شعایر اسلامی در این دوره را تبیین می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از Dünya Bülteni، کتاب «روزهای آناتولی» نوشته «علی نار»، نویسنده‌ ترکیه‌ای، از سوی مؤسسه انتشاراتی «بیان» ترکیه منتشر شده است، اما آنگونه که باید و شاید در میان مردم شناخته نشد.
این کتاب تلاش‌ها و جانفشانی‌های مسلمانان ترکیه برای حفظ شعایر اسلامی را به تصویر کشیده و همچنین موانع و مشکلات موجود در این راه را بازگو می‌کند.
نویسنده‌ این کتاب که اکنون در قید حیات نیست، در مورد اثر خویش گفته است: کتاب «روزهای آناتولی» به عنوان یک کتاب خاطرات تلقی شد، در حالی که این گونه نیست. بلکه این اثر برگرفته از یادداشت‌های روزمره‌ای است که در مورد وقایع دوره‌ جمهوریت در ترکیه، اعم از فقر، عدم وجود آزادی، محدودکردن زندگی مسلمانان و همچنین وقایع مرتبط با اقامه نماز و پخش اذان به زبان ترکی در این دوره اطلاعاتی را ارائه می‌دهد.
این اثر به خوبی نشان می‌دهد که مردم مسلمانان آناتولی چگونه با اسلام‌ستیزی و شیوه‌ زندگانی غیردینی‌ که به آنان تحمیل شده بود، مبارزه می‌کردند.