صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۱۹۹۷
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۰
رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا عنوان کرد:

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری همفکری، همدلی و همراهی با امام زمان(عج) را از شاخصه‌های مهدی‌یاوری عنوان کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد‌مهدی ماندگاری، رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا در جمع نمازگزاران مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه یاری امام زمان(عج) باید با ایمان قلبی و به‌‌صورت عملی باشد، گفت: در این موضوع سه جمله در زیارت جامعه کبیره برای ما شاخص است. شاخصه اول این است، کسی یار امام زمان(عج) خواهد بود که با ایشان همفکر باشد. به‌عنوان مثال آیا فکر ما در ازدواج، مهریه، برپایی مراسم عروسی، فرزندآوری و موضوعات دیگر زندگی یکی است.

بنابر اعلام روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، وی ادامه داد: امام هادی(ع) می‌فرمایند «کسی می‌تواند با ما همفکر باشد که قبل از هر فکری به سراغ اهل بیت(ع) رود». اگر قرار است فکر ما با امام زمان(عج) یکی باشد باید در همه امور از علما و مراجع تقلید که در زمان غیبت ایشان وظیفه راهنمایی مردم را عهده‌دار هستند راهکار بگیریم.

رئیس مؤسسه روایت سیره شهدا دومین شاخصه مهدی‌یاوری را همدلی با امام زمان(عج) عنوان کرد و گفت: باید در حب و بغض‌مان به امام زمان(عج) اقتدا کنیم. امام زمان(عج) منکرات را دوست ندارند ولی معروفات را دوست دارند.

ماندگاری افزود: بی‌حیایی، بی‌حجابی، چشم‌چرانی، ظلم به خانواده و اطرافیان و بی‌عدالتی از جمله منکراتی است که با امام زمان (عج) سنخیت ندارد و برای همراهی با ایشان باید این گناهان را ترک کرد.

وی در پایان همراهی با امام زمان(عج) را سومین شاخصه مهدی‌یاوری عنوان کرد و گفت: یاور امام زمان(عج) باید در تمام حالات همراه ایشان باشد و جان و مال خودش را فدای حضرت کند.

امیرمحسن سلطان‌احمدی