صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۸۵۰۰
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۸
حاجی‌شریف:

گروه ادب: معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن الکریم از صدور مجوز نشر قرآن با خط نسخ امین امینیان در سال جاری خبر داد.

احمد حاجی‌شریف، معاون نظارت بر چاپ و نشر قرآن سازمان دارالقرآن‌الکریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره صدور مجوز نشر برای قرآن با خط جدید در تیرماه امسال گفت: به تازگی مجوز نشر قرآن با خط نسخ امین امینیان صادر شده و مصاحفی با این خط از سوی انتشارات عبیری روانه بازار نشر شده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های این قرآن افزود: این قرآن در 655 صفحه کتابت شده و تمام صفحات ختم به آیه است و هر صفحه از این قرآن 14 سطر دارد.

حاجی‌شریف ادامه داد: این قرآن از سوی انتشارات عبیری در دو قطع رقعی و رحلی کوچک منتشر شده است.

وی در ادامه، صدور مجوز نشر ترجمه صالحی نجف‌آبادی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: این ترجمه که از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی کوشا تصحیح و ویراستاری شده، ترجمه‌ای روان بوده و انتشارات کویر آن را به چاپ رسانده است.