صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۳۴۳
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷

گروه اجتماعی: رئیس اداره استعدادهای درخشان استان آذربایجان غربی گفت: ۳۷ نفر از دانش‌آموزان برگزیده استانی دختر استعدادهای درخشان به بیست و سومین کنگره قرآنی مدارس استعداد های درخشان اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، به نقل از آموزش و پروش استان، شهروز اللهوردی‌زاده، رئیس اداره استعدادهای درخشان استان آذربایجان غربی در حاشیه مراسم اعزام دانش‌آموزان دختر به بیست و سومین کنگره قرآنی مدارس استعدادهای درخشان اظهار کرد: طی داوری‌های انجام شده، از بین دانش‌آموزان شرکت کننده در مسابقات قرآنی در استان 37 نفر از دانش‌آموزان به این مسابقات اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه این دانش‌آموزان در چهار رشته معارف اسلامی، حفظ، حفظ ویژه و قرائت به این کنگره اعزام می‌شوند، ادامه داد: این کنگره قرآنی دانش‌آموزان به مدت دو روز و در شهر تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، چهل و سه نفر از دانش‌آموزان پسر استعدادهای درخشان نیز هفته گذشته در هفتم مرداد‌ماه به بیست و سومین کنگره دانش‌آموزان پسر مدارس استعداد های درخشان که در زنجان برگزار شد، اعزام شدند.