صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۹۱۲
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۹

گروه فعالیت‌های قرآنی: هشتمین مرحله نهایی مسابقات قرآن کریم و نهج‌البلاغه شرکت ملی گاز ایران‌ فردا ۱۸ مرداد‌ماه آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرحله نهایی مسابقات قرآن کریم و نهج البلاغه شرکت ملی گاز ایران، یکشنبه 18 مرداد ماه آغاز می‌شود.

شرکت ملی گاز ایران، سالانه به منظور آشنایی کارکنان، همسران و فرزندان با مفاهیم قرآن و نهج البلاغه، مسابقات قرآن کریم را در تمام سطوح برای آقایان و بانوان برگزار می‌کند.

مرحله مقدماتی این دوره از مسابقات از سوی 50 شرکت درون سازمانی تاکنون انجام شده است و مرحله سراسری با حضور 900 شرکت‌کننده برگزار می‌شود.

مسابقات قرآن کریم در رشته‌های قرائت، حفظ، اذان، مفاهیم و نهج البلاغه با حضور کارکنان، همسران و فرزندان کارکنان در اصفهان برگزار می‌شود.

مرحله سراسری هشتمین دوره مسابقات کارکنان و همسران کارکنان از تاریخ 18 مرداد ماه  تا 21 مرداد ماه و مرحله سراسری مسابقات فرزندان کارکنان از تاریخ 22 مرداد‌ماه تا 26 مرداد‌ماه انجام می‌شود.

داوران این مسابقات محمدرضا پورمعین، حسین افتخاریان ، حبیب مهکام، غلامرضا شاه میوه، حق شناس، محمدمهدی بحرالعلوم و عباس امام‌جمعه هستند که به داوری خواهند پرداخت.