صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۳۹۹۱۹
تاریخ انتشار : ۱۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۸

کانون خبرنگاران نبأ: مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط کریم و دبیر اجرایی طرح اوقات فراغت برنامه پایگاه‌های تابستانی این شهرستان را تشریح کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، منوچهر جلیلی، مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط‌کریم و دبیر اجرایی طرح اوقات فراغت، با اشاره به برنامه پایگاه‌های تابستانی و اوقات فراغت، عنوان کرد: برنامه‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف قرآنی، فرهنگی و دینی، تفریحی و زیارتی در این پایگاه‌ها برگزار می‌شود.

این مسئول روابط عمومی بیان کرد: از جمله برنامه‌هایی که توسط پایگاه‌های تابستانی این شهرستان برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برگزار می‌کنند، اعم از کلاس‌های آموزش روخوانی، روان‌خوانی، مفاهیم، حفظ، اعتقادی، بیان احکام، آموزش کامپیوتر، زبان و برگزاری اردوهای زیارتی و سیاحتی است.

جلیلی با این‌که 30 پایگاه تابستانی جهت غنی‌سازی اوقات فراغت فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: این پایگاه‌ها جهت ایجاد و تقویت روحیه نشاط برای مخاطبین این طرح، این فعالیت‌ها را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: پایگاه‌های تابستانی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی، مذهبی و دینی منطقه، رشد مهارت‌ها، تقویت ارزش‌های معنوی و ارتقاء آگاهی مخاطبین برای پرکردن اوقات فراغت شرکت‌کنندگان سعی و تلاش می‌کنند.

مسئول روابط عمومی تبلیغات اسلامی رباط‌کریم و دبیر اجرایی طرح اوقات فراغت، افزود: این کلاس‌ها در پایگاه‌های مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهری و روستایی، کانون‌های فرهنگی-تبلیغی و مساجد تشکیل می‌شوند.

یادآور می‌شود، برنامه پایگاه‌های تابستانی تا آخر شهریور سال جاری ادامه دارد.