صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۰۳۳۱
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱
سیاری در گفت‌وگو با ایکنا:

گروه سلامت: معاون بهداشتی وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه عدم امنیت غذایی در جامعه ناشی از فقر است از مجموعه دولت خواست برای فراهم آوردن امنیت غذایی وزارت بهداشت را کمک کنند.

علی اکبر سیاری، معاون بهداشتی وزیر بهداشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان اینکه برای فراهم آوردن امنیت غذایی باید تمامی مجموعه ‌دولت، وزارت بهداشت را یاری کنند، اظهار کرد: امنیت غذایی به معنای فراهم آوردن شرایط دسترسی همه آحاد مردم به غذای سالم است که از عهده وزارت بهداشت به تنهایی خارج است.

وی افزود: در جایی که مردم دچار فقر هستند طبیعتا دسترسی به غذای سالم نداشته و در نتیجه در امنیت غذایی به سر نمی‌برنند.

معاون وزیر بهداشت عنوان کرد: وقتی دسترسی به غذای سالم به فقر، سطح درآمد و اشتغال ارتباط داشته باشد، باید تمامی مجموعه دولت مانند وزارت‌ کار این شرایط لازم را برای مردم فراهم کنند.

وی با تأکید بر اینکه امنیت غذایی با سلامت مواد غذایی متفاوت است، عنوان کرد: سلامت مواد غذایی بر عهده وزارت بهداشت است که با نظارت بر رستوران‌ها، کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی و شرکت‌های توزیعی باید این کار را انجام دهد.

سیاری یادآور شد: در راه فرآهم آوردن سلامت مواد غذایی وزارت بهداشت تنها نیست بلکه وزارت‌های جهاد کشاورزی و صنعت و معدن نیز در کمک به سلامت غذای مصرفی جامعه حضور دارند.