صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۰۴۲۳
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۵
به اتاق اصناف ایران؛

گروه جامعه: پنجمین جشنواره و نمایشگاه بین‌المللی مد و لباس فجر با همکاری اتاق اصناف ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس، به دنبال واگذاری امور به بخش خصوصی و سیاست‌های محوری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز اعلام آمادگی اتاق اصناف ایران مسئولیت اجرایی پنجمین جشنواره مد و لباس فجر به این اتاق واگذار می‌شود.
این اقدام به دنبال همکاری‌های مشترک ایجاد شده در بین کارگروه ساماندهی مد و لباس و اتاق اصناف ایران و بویژه تشکیل کمیسیون تولید و فروش در این اتاق برنامه‌ریزی می‌شود.

با اجرایی شدن این طرح بیش از 22 اتحادیه صنفی در برپایی نمایشگاه مشارکت خواهند داشت.

در همین راستا، سومبات هاکوپیان رئیس اتحادیه انجمن طراحان لباس و پارچه از تعامل و همفکری این انجمن در مسیر سیاست‌های کارگروه ساماندهی مد و لباس خبر داد.

هاکوپیان، گفت: سیاست اصلی ما توسعه و ارتباط طراحان با بخش صنعت است و تلاش داریم تا طرح‌های ارزشمند بتوانند به مرحله کاربردی برسند.

وی ادامه داد: تحت شرایط توافق شده به این نتیجه رسیدیم که با کارگروه ساماندهی مد و لباس نهایت همکاری را داشته باشیم و صد درصد نگاه ما برقراری تعامل اجرایی با روش‌های علمی است.

رئیس هیئت مدیره انجمن طراحان لباس همچنین افزود: یکی از مهم‌ترین دغدغده‌های ما ساماندهی بخش‌های مختلف این حوزه است که در نشستی که با دبیرکارگروه داشتیم به خوبی به آن اشاره شد.

هاکوپیان تصریح کرد: مسئله‌ای که دبیرکارگروه ساماندهی مد و لباس، بدان اشاره کرد فراگیری فعالیت‌های مد و لباس در سراسر کشور است که ما نیز هدفمان را بر همین اساس قرار داده‌ایم.

وی گفت: در حوزه رسانه‌ای نیز نیاز به ساماندهی جدی در این حوزه داریم و باید از دانش خارج از کشور بهره‌مند شده و از اساتید دانش نوین لباس استفاده کامل کنیم.