صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۳۲۴۹
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳

گروه اندیشه: کتاب «تاریخ سهرورد» به قلم یک دانشجوی پیام نور زنجانی و با مقدمه غلامحسین دینانی و نجفقلی حبیبی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کتاب «تاریخ سهرورد» به قلم فرض‌الله عبدی‌سهروردی، محقق و پژوهشگر حوزه فلسفه و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه پیام نور مرکز زنجان و یدالله الماسی‌فر، علی محمدی و آیت‌الله محمدی‌اقدام به نگارش درآمد.

این کتاب با هدف ارتقا و استعلای تفکر و تأمل بر فرهنگ و هویت تاریخ شهر سهرورد تنظیم و تألیف شده و از سوی انتشارات نیکان با موضوع تاریخ و تمدن فرهنگی سهرورد به چاپ رسیده است.

گفتنی است، غلامحسین دینانی، سهروردی‌شناس برجسته کشور و نجفقلی حبیبی، سهروردی‌پژوه و مصحح آثار سهروردی برای کتاب یاد شده مقدمه نوشته است.

این دانشجوی پیام نور به مدت 14 سال آثار سهروردی را پژوهش کرده و کتاب یاد شده حاصل 3 سال تحقیقات و مطالعات اعم از استنادات و متون تاریخی، جغرافیایی، نمونه‌برداری میدانی و استنادات باستان‌شناسی است.

عبدی، نویسنده اثر، پیش از این رتبه برتر سومین جشنواره پژوهش‌های قرآنی دانشگاه پیام نور، با مقاله «مهدویت و حکومت جهانی» و نفر سوم همایش اخلاقی و عرفانی امام سجاد(ع) را کسب کرده است.