صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۴۵۷۱۲
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴
یک مشاور خانواده تأکید کرد:

کانون خبرنگاران نبأ: علی اکبر پرورش با اشاره به مسائل و مشکلاتی که در جامعه توسعه یافته وجود دارد بر تربیت فرزندان مبتنی بر حل مسئله تأکید کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، علی اکبر پرورش کارشناس خانواده و مشاوره در جمع مردم کاشان گفت: خانواده مکانی برای ابراز نیازهای عاطفی و روانی است.

وی افزود: امروزه با شرایط کنونی و هجمه‌های فرهنگی دشمنان تربیت فرزندان بسیار سخت است و باید مراقب رفتارهای کودکان باشیم.

وی گفت: خانواده‌ها با تربیت درست می‌توانند خلاء فرهنگی در جامعه را پر کنند و با فرهنگ غربی مقابله کنند.

وی با اشاره به اینکه احترام متقابل در میان افراد خانواده از مهمترین عوامل استحکام و دوام خانواده است، افزود: تکریم متقابل زن و شوهر و داشتن رابطه‌ای صمیمی و قدردانی از یکدیگر باعث حفظ حرمت و رعایت شأن والدین توسط سایر افراد و کانونی برای تک تک اعضای خانواده است.

پرورش افزود: امروز والدین سعی داشته باشند فرزندان با مسائل اساسی خود روبرو شوند.

این کارشناس مشاوره روانشناسی تصریح کرد: زوج‌ها برای حفظ بنیان و کانون خانواده بایستی با همه مشکلات اعم از ریز و درشت مقابله کنند تا یک خانواده موفق شکل گیرد.

پرورش با اشاره به اینکه قدمت رابطه بین زن و مرد به بیش از ۲ میلیون سال می‌رسد، اضافه کرد: زوج‌ها با استفاده از مشاوره‌ها در رابطه زناشویی راحت‌تر می‌توانند برای حفظ خانواده و شناسایی و حل چالش‌های زندگی اقدام کنند.