صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۵۸۸۹
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
دیناروند:

گروه سلامت: معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: عطاری یک فروشگاهی است که حق ندارد هیچ دارویی را بفروشد و فقط باید گیاهان دارویی موثر و بی خطر را عرضه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رسول دیناروند معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه متاسفانه در عطاری‌ها کالاهای غیرمجاز عرضه می‌شود، اظهار کرد: عطاری یک فروشگاهی است که حق ندارد هیچ دارویی را فروش داشته باشد.

وی گفت: در عطاری‌ها نباید داروهای گیاهی، شیمیایی و داروهای مخدر وجود داشته باشد و فروش داشته باشد.

دیناروند افزود: عطاری فروشگاهی است که می‌تواند گیاهان دارویی موثر و بی خطر را عرضه کند اما متاسفانه برخی عطاری‌ها پا را فراتر گذاشته‌اند.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه اظهار کرد: البته در همه استان‌ها دستورالعمل بازرسی داریم و در صورت مشاهده کوچکترین تخلفی نیز با آنها برخورد می کنند و در  اکثر استان ها خوشبختانه عملکرد خوبی داشته‌ایم و دانشگاه ها توانسته‌اند ساماندهی کنند.

دیناروند گفت: دراستان تهران نیز باید نظارت‌ها توسط دانشگاه ها تقویت شود و برنامه‌ریزی‌ها برای نظارت بیشتر در اولویت دانشگاه‌ها قرار بگیرد.