صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۷۲۰۴
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۰
به کمک خیران فرهنگی؛

کانون خبرنگاران نبأ: نخستین کتابخانه گراب که به همت جمعی از خیران و نیک‌اندیشان فرهنگی با بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی اقدام به جمع‌آوری کتاب و راه‌اندازی کتابخانه در مناطق محروم کشور کرده، افتتاح شده است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، جمعی از اساتید دانشگاه، دانشجویان، نویسندگان، نمایندگان مجلس و بسیاری از چهره‌های فرهنگی کشور در اولین اقدام و طی مراسمی بیش از 3 هزار و 500 جلد کتاب جمع‌آوری‌شده را در قالب اولین کتابخانه در روستای سوسن سرخاب شهرستان اندیکای استان خوزستان افتتاح کردند.

همچنین این گروه در دومین اقدام خود، بیش از 5 هزار جلد کتاب جمع‌آوری شده را پنج‌شنبه 12 شهریورماه طی مراسمی آن را به بخش گراب شهرشتان کوهدشت استان لرستان ارسال کرد تا اولین کتابخانه نیز در گراب راه‌اندازی شود.

یادآور می‌شود، این اقدام مورد استقبال بخشدار، فرماندار و مسئولان استان لرستان قرار گرفته است و قرار است تا با اقدامات کارشناسی از سوی مسئولان و در قالب مسابقات کتابخوانی از ظرفیت کتاب‌های ارسالی نهایت استفاده در راستای رونق و گسترش کتاب‌خوانی صورت گیرد.